Seinäjoki Silver Sharks

Seinäjoki Silver Sharks ry on kesäkuussa 2012 perustettu. Seinäjoella toimiva, kilpacheerleadingin erikoisseura. Tarjoamme jäsenillemme niin kilpa- kuin harrastetoimintaa Suomen Cheerleadingliiton (SCL) sääntöjen mukaisesti.

Seura on Suomen Cheerleadingliiton jäsenseura sekä Pohjanmaan Liikunta- ja Urheilu ry:n jäsen.

Seuramme jäsenmäärä on kasvanut tasaisesti ja tällä hetkellä haiperheeseen kuuluu jo xxx harrastajaa.
Joukkueet on jaettu taito- ja ikätason mukaan. Seuran lajivalmennuksesta vastaa xx koulutettua valmentajaa. Lisäksi valmennusta on täydennetty ulkopuolisilla valmentajilla akrobatia-, fysiikka- ja henkisen valmennuksen osalta.

Seuran jokainen joukkue harjoittelee koko kauden lajin harjoittelemiseen suunnitellulla ja varustellulla Sinisellä Hallilla osoitteessa  Kisällintie 9.

Seuramme viralliset värit ovat turkoosi, valkoinen, hopea ja musta, joita käytetään seura- ja joukkuevaatteissa sekä kisapuvuissa.

Joukkueemme osallistuvat ahkerasti lajiliiton kilpailuihin ympäri vuoden. Jokaiselle harrastajalle löytyy joukkue. Taitojen karttuessa harrastejokkueista on mehdollisuus edetä kilpajoukkueisiin.

Seuran tavoitteena on tarjota kaiken ikäisille harrastajille laadukasta ja monipuolista urheilutoimintaa alkeis-, harraste- ja kilpatasolla ja erityisesti nuorten kohdalla kehittää vuorovaikutustaitoja ja edistää urheilullisten elämäntapojen ottamista osaksi arkea.

Silver Sharks toivottaa iloista vappua kaikille 🥳#cheerleading #haiperhe #vappu ... See MoreSee Less
View on Facebook
Toukokuussa kilpaillaan loppujen haiperheen joukkueiden kauden pääkilpailut ja seuran kevätnäytöksessä pääsee näkemään niin harraste- kuin kilpajoukkueiden upeat taidot 🩵🩵 Toukokuussa perjantaisin kaikkien vähintään 2005 syntyneiden, on mahdollista päästä treenaamaan @sharksvintage kanssa 🤩 🩵 11.5 Vierumäellä loistava @sharksdazzle päättää kilpailukautensa @superkilpailut 🩵 12.5 @superkilpailut Vierumäellä maton valloittavat pääkilpailuissaan @sharkswicked ja @sharksfoxy 🩵 22.5 Seuran kevätnäytös Seinäjoen uimahalli-urheilutalolla 🥳 Matolla häikäisevät kaikki seuran upeat joukkueet.🩵 25.5 Spirit 5-6 ECU, @cosmiccheercup kilpailuissa @sharkswicked päättää kilpailukauden uudistetulla ohjelmallaan. #cheerleading #haiperhe #competitionseason #kevätnäytös ... See MoreSee Less
View on Facebook
Maailmanmestaruus kilpailut on kilpailtu Orlandossa tällä viikolla.Onnittelut Suomen upeille joukkueille hienoista suorituksistanne 💙🤍 @teamfinlandjrallgirl 🥈@teamfinlandjuniorcoed 🥈@teamfinlandjuniorpom 🥉@teamfinlandallgirl 🥉@teamfinlandpom 4.sijaOlette esimerkillisiä ja upeita edustajia Suomelle ja Suomen cheeryhteisölle 🫶🏼#cheerleading #competitionseason ... See MoreSee Less
View on Facebook
KEVÄTNÄYTÖS 🩵Seuran kevätnäytös järjestetään Seinäjoen uimahalli-urheilutalolla 22.5.2024 🥳Seuran kevätnäytöksessä esiintyvät kaikki joukkueet mikroista klassikoihin 🩵 Tule paikan päälle näkemään kevään upein show 💥Ovet aukeavat yleisölle klo 17.30, näytös alkaa klo 18.Hankkimalla lipun ennakkoon saa ne edullisemmin sekä varmistaa paikan katsomossa 💪🏻Liput ovat myynnissä lippuagentin kautta 22.4.24 klo 9-22.5.2024 klo 16.00 👍🏻 linkki lipunmyyntiin biossa.#cheerleading #kevätnäytös #haiperhe ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 weeks ago

Seinäjoki Silver Sharks
Uskomattoman upea kilpailuviikonloppu Vaasassa 🤩 Level 1 ja 2 joukkueemme päättivät loistavasti kilpailukautensa @superkilpailut 🩵CHEER MINIT LEVEL 1 Serene 18/30Shiny 🥈/30 + HITCHEER MINIT LEVEL 2 Fancy 🥈/14CHEER YOUTH LEVEL 2 Luminous 13/39 CHEER JUNIORIT LEVEL 2Dreamy 7/17CHEER KLASSIKOT LEVEL 2Vintage 6/10Isosti onnea loistavista suorituksistanne haiperheen joukkueet 🩵 Olemme teistä super ylpeitä 💪🏻Kiitos täydellisesti sujuneesta kisaviikonlopusta ja mahtavista järjestelyistä @cheerleadingfi 🙏🏻 kisapaikka oli upea ja toimiva. #cheerleading #haiperhe #competitionseason ... See MoreSee Less
View on Facebook